google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

GEÇMİŞİ SİL



İnternette gezinti yaparken kullandığımız tarayıcıların ortak özelliği olan, gezinti geçmişi silmek için her tarayıcıda bulunan ayarlar bölümünü kullanarak geçmişi silebiliriz. Böylece " Geçmiş " listesindeki kayıtlı olan sitelerin artan sayısından doğan rahatsızlık giderilmiş olur.

internet explorer geçmişi silme

"internet explorer"  Komut çubuğunda bulunan "Araçlar"sekmeni altında yer alan "İnternet Seçenekleri" yazılı bir düğmeye tıklıyoruz.Daha sonra "Genel Sekmeni" altında yer alan gözatma geçmişi altındaki "Geçmişi Sil" botonuna basıyoruz.Dilediğiniz konuları işaretleyerek tarayıcı geçmişindeki verilerin silinmesini sağlayabiliriz.





firefox geçmişi silme

Önbellek nasıl temizlenir ?

  1. Menü düğmesine New Fx Menu tıklayın ve Seçenekler'i seçin
  2. Gelişmiş panelini tıklayarak seçin.
  3.  sekmesinin üzerine tıklayın. 
  4. Çevrim Dışı Depolama kısmı içerisinde, Şimdi temizle seçeneğine tıklayın.
  5. Seçenekler penceresini kapatmak için Tamam'a tıklayın

chrome geçmiş silme


Chrome tarama geçmişi tamamını veya dilerseniz bir bölümünü silebilirsiniz. Birden fazla bilgisayarda veya cihazda Chrome oturumu açmışsanız bir cihazda tarama geçmişinizi sildiğinizde bu bilgi, diğer cihazlarda da silinmektedir. Web geçmişinizin tamamını görme Geçmiş sayfanız, son 90 günde Chrome'da ziyaret ettiğiniz web sitelerini gösterir. Güvenli web sitelerinden sayfaları, gizli modda ziyaret ettiklerinizi veya tarama geçmişinizden sildiklerinizi saklamaz. Tam tarama geçmişinizi aşağıdaki resimde gösterildiği gibi silebilirsiniz.














0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger