google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Dublaj Nasıl Yapılır

Son günlerin popüler uygulamalarından olan “Video montaj” çılgınlığı büyübeye devam ediyor.Özellikle Facebook, twitter veya instagram da yapılan "dublaj" örneklerinin fazlasıyla paylaşıldığını görmekteyiz.

Durum bu seviyelere gelince sosyal medya kullanıcıları da işlerine yarayabilecek uygulamalar aramaya başladı. Gündemdeki popüler repliklere dublaj yapabileceğiniz en başarılı iki uygulama olan Dubblaj ve Dubsmash nasıl kullanılır  ve dublaj nasıl yapılır hakkında bilgi vermeye çalışalım.Bu uygulamalar ile akıllı telefonlarınız da eğlenceli videolar hazırlayabilir çevrenizle paylaşabilirsiniz.

Dubsmash Nasıl kullanılır? ve Dubsmash Dublaj Nasıl Yapılır ?


  • Öncelikle Dubsmash uygulamasını açınız. 
  • Karşınıza çıkan ekranda, "Bütün Sesler" bölümünde yer alan kategorilerden beğendiğiniz sesi açınız (açmak için ses adının yanında bulunan  > play düğmeine basınız.
  • Daha sonra yazıya tıklayarak ses dosyasının bublajını yapacağınız ekrana geliniz.  Bu ekranda yukarıda bulunan kısım sesin tonlarının göstermektedir.Ses dosyasıyla senkronizasyonu yakalamak için bu alanı kullanabilirsiniz.
  • Yapmış olduğunuz dublaj kaydını dinledikten sonra hoşunuza giderse kayıt edebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.





Ünlülerin Dublajları



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger