google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Sevgi ile İlgili Kompozisyon

Sevgi İle İlgili Kompozisyon Örnekleri

Sevgi yaşadığımız hayatta korunmaya değer en güzel duygudur.
Kalbinde her daim sevgiyi barındırın insan, huzur dolu bir hayat yaşar. Sevgi dolu bir kalp taşlanmaz, seven insan her daim sevilip saygı duyulan bir insan olur.

Çevremize baktığımızda, değer verdiklerimizin (aile bireyleri yada arkadaşlarımız olabilir) ihtiyaçlarının ne olduğu ve hatta bizim nelere ihtiyacımız olduğunu düşünmemiz gerekir.Cevabınız tereddütsüz herşeyden önemli olan "sevgi ve dostluğa" dır.Dostluk, sevgiyle beraber kurulan ve gelişen hayat boyu yanımızda olan dır. Aklımızdan hiç çıkarmamız gereken "en doğru en sağlam temeller, sevgiyle atılan temellerdir" cümlesi olmalıdır.


Maalesef yaşadığımız dünyada bir çok insan sevig ve dostlukdan haberi olmasa da, sadece maddiyata değer vererek, manevi duyguları görmezden gelseler de, doğru yol, her zaman içinde doğruluk hak ve sevgi bulunduran yoldur. Ruhumuzun huzur içinde olması, bu duygulara verdiğimiz değere bağlı olarak artacaktır.Bunları önemsemeyen insanın kalbi adeta taşlaşır. Sevgi her yerde sevgi, her yerde güzeldir.Hak edilen sevgilerin en güzelidir.Bize verilen bu yüce duygunun değerini bilip, etrafımızdaki insanları da sevgiden mahrum etmeyelim, ancak böylece hayatımızdaki karamsarlıkların yerine, umut ve sevgi dolar.



Sevgi İle İlgili Sözler

"hiçbir şeyim yok akıp giden sokaktan başka
keşke yalnız bunun için sevseydim seni."

"yokluğunda buldum seni,
gelme artık neye yarar "

"yalnız aşkı vardır aşkı olanın
ve kaybetmek daha güç bulamamaktan..."

"Sevgili 
En sevgili
Ey sevgili
Uzatma dünya sürgünümü benim"

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger