google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR


İnternetten alışveriş nasıl yapılır ?Hangi siteler güvenlidir?

Teknolojinin baş döndürücü gelişimi ve internetin giderek her alanda yaygınlaşması ile birlikte artık alışverişlerimizi mağaza mağaza dolaşmadan evden oturduğunuz yerden bilgisayar başında rahatlıkla yapılabilir hale geldik.

İnternetin sağladığı bu kolaylıkların yanında alışverişlerimizi iyi bir araştırma yapmadan gelişi güzel sitelerden normal değerinden daha fazla fiyata satın aldığımızda ve hatta daha da kötüsü olan parasını ödediğimiz halde ürünümüz ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyordu.


Bu gibi durumlarla karşılamamak ve internet alışverişlerinizi hem güvenli hemde ucuz nasıl yapmamız gerektiği konusunda birkaç ipucu vermek gerektiğini düşünüyorum.

-Öncelikle e-ticaret sitesinde firmanın iletişim bilgileri açık ve net olarak verilmiş olmalıdır. (tüketicinin ulaşabileceği bir sabit telefon, açık adres ve  mail adresi yazılmalıdır.) 


-Kredi kartı ile ödeme yapacağınız sayfa güvenli sayfa olmalıdır ve  tarayıcınızın adres çubugunda yer alan ve http ile başlayan web adresi bölümü https şeklinde yazıldığına emin olun. Sitenin HTTPS ile başlaması web adresinin güvenli bir sayfadan oluşturulduğuna işaret eder.

-Alışveriş yapmadan önce firmayı telefon ile arayarak yada mail yolu ile kafanıza takılan soruları sorabilir, firma hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

- Firma hakında kısa bir araştırma yapmabilir, çeşitli form sitelerinde, şikayet platformlarında firma hakkında bilgi ve diğer tüketici yorumlarına bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Online Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz.





















- Diyelim ürünü beğendiniz ve satın almaya karar verdiniz ve firma hakkında güvenlik konusunda bir endişeniz kalmadı; fakat alacağınız ürünü gerçekten uygun fiyata mı? alıyorsunuz yoksa, fazla para ödemek zorunda mı ? kalıyorsunuz. Bu sorulara cevap bulmak içinde bazı karşılaştırma sitelerinden ürün hakkında aramalar yapabilir, ortalama bir fiyat belirleyebilirsiniz.Çok fazla olmayan ürün karşılaştırma sitelerine örnek vermek gerekirse, adını yeni duymaya başladığım ve şuan için akıllı telefonlar ile tablet pc karşılaştırması yapabileceğiniz ama yakın zamanda daha fazla ürün çeşidi görebileceğimiz epey.com sitesine göz atabilirsiniz.

- Sonunda ürünü almaya karar verdiniz, işte burada sizleri çok hoşuna gidecek bir tavsiye daha vereceğim! İndirim Kuponu; evet artık ürünü sepetinize eklediniz, satın almadan önce dikatinizi çekmek istediğim bir yer var indirim kodunu yazabileceğiniz alan boş, bu alana yazacağınız kısa bir kod ile almaya karar verdiğiniz ürünü süpriz bir şekilde daha da ucuza satın alabilirsiniz. Online alışverişin beklide en çok gözden kaçan kısmı burası, tarayıcınızda yapacağınız kısa bir arama ile en popüler markalardan tutunda, ismini yeni duyduğunuz firmalara kadar bir çok kategoride onlarda indirim kuponunu, ücretsiz olarak bulabilirsiniz. Bu hizmeti, 2012 yılından beri yayında olan ve giderek artan popülerliğiyle guncelkupon.com dan ücretsiz olarak olabilirsiniz. En çok indirim kuponları aratılan ve ve internette en iyi alışveriş siteleri olarak bilinen, firmalara örnek vermek gerekirse; gençlerin vazgeçemedikleri marka olan converse indirim kodu , ilginç tarasım ve moda dükkanları bünyesinde barındıran zet.com indirim kodu , giyimde en popüler e-ticaret sitesi enmoda indirim kuponu , tchibo indirim kuponu , çocuklara, gençlere, ve her yaşa uygun ürünleri bulabileceğiniz defacto indirim kuponu , dini yaşam biçimi olarak seçmiş bayanların rengarenk kıyafetlerinin sergilendiği modanisa kupon kodu , Türkiye'nin en popüler e-ticaret sitesi olan, markafoni indirim kuponu  ile artık sizlerde güvenli ve ucuz alışveriş keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger